Празникът събра пред супермаркета стотици местни и гости на града В истинско музикално

...
Празникът събра пред супермаркета стотици местни и гости на града В истинско музикално
Коментари Харесай

Коледните празници започнаха в Несебър с елхата пред „Жанет“ и светлинно шоу в небето

Празникът събра пред супермаркета стотици локални и посетители на града

В същинско музикално и светлинно шоу се трансформира никулденското тържество в откритото пространство на Гранд маркет „ Жанет “ в Несебър.

Светлините на обичайна коледна елха на хипермаркета бяха „ запалени “ от притежателя на най-голямата българска компания за търговия на едро и дребно с хранителни артикули и питиета Иван Дашев.

Той благодари на пристигналите стотици локални хора, с които дружно сложиха началото на празничния месец с обилна и цветна заря. За да се включат в несебърското тържеството и да отбележат деня на Свети Николай Чудотворец дойдоха посетители от целия район. Иван Дашев поздрави всички именици, риболовци и банкери, които споделиха вечерта си навън с „ Жанет “.
  Арти и Кристина Дончева си направиха десетки селфита с дребните си фенове
През целия празничен маратон топ кулинари приготвяха рибни специалитети за присъстващите, съпроводени с подобаващи за сезона топли питиета.

За положителното музикално въодушевление се погрижиха надарената Паола Йорданова от Несебър и изключителната Кристина Дончева от „ Гласът на България “.
 Паола Йорданова от Несебър се показа ослепително и зарадва съгражданите си с музикални изпълнения
Водещият Артьом Анатолиевич – Арти беше част от никулденското градче на хипермаркета, където почитателите имаха опция да споделят с него празничните страсти от вечерта.

Припомняме, че всички фенове на марката „ Жанет “ към момента могат да се включат в коледните игри с доста награди. Повече информация за тях може да се открие в уеб страницата и формалната Facebook страница на компанията.

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР